Örömhír! - KÖNYVCSERE szolgáltatásunk újra elindul

Pénteken (2021. április 9-én) elindul újra a KÖNYVCSERE! Aznap 13 és 19 óra között lehet jönni az előre összekészített könyvekért. Maszk legyen mindenkin, az esetleges várakozás alatt pedig, kérjük, tartsák be a 1,5 méteres távolságot!
Hogy kerüljük a tömeget, úgy döntöttünk, hogy minden héten keddre és péntekre lehet könyvösszekészítést kérni.
Keddenként 13 és 16 óra között lehet jönni az összekészítésért, péntekenként pedig 13 és 19 óra között.
A lejárt határidős könyveket is vissza lehet hozni ezekben az időpontokban, késedelmi díjat nem számítunk fel.

Könyvajánlók a könyvtár állományából

2021. év

JANUÁR

Az évkezdés általában optimizmusra, reményre ad okot. Valaminek a kezdete, új lehetőségekre, új ismeretekre, belső utazásokra inspirálhat bennünket.
Három regényt választottam az ajánlóban, ahol útra kelhetünk a főhőssel, és átélhetjük vele az ő örömeit, gyötrődéseit, társai lehetünk a vágyai megvalósulásában, hibái elkövetéseiben.

Mit, miért és hogyan olvasunk? - Az online közösségi tér befolyása az olvasási szokásokra

Ahogy a nyelv, úgy az olvasói szokások is folyamatos átalakulásban vannak. Sokan, sokszor jósolták már a papír alapú könyvek halálát, illetve a könyvtár alapfogalmának eltűnését. Ez azonban még sincs így, egyelőre.

Oltási regisztráció- segítünk!

A település lakói egészségének megőrzése számunkra elsődleges. Az ország és intézményünk biztonságos újranyitásának alapvető feltétele, hogy az országos átoltottság aránya elérje a szükséges mértéket. Ezért kérjük, hogy tájékozódjanak az oltásról a https://vakcinainfo.gov.hu weboldalon. Amennyiben segítségre lenne szükségük a regisztrációval, jelentkezéssel kapcsolatban, keressenek minket bizalommal, szívesen segítünk a regisztráció lebonyolításában telefonos vagy internetes kapcsolaton keresztül.

JÁTÉK! 🌲JÁTÉK! 🌲JÁTÉK!🌲

Útjára indítjuk a 2. játékunkat is! 😃 Ti mennyit tudtok a nagyvilág adventi, karácsonyi szokásairól? Szeretnétek tudni máshol vajon hogyan ünnepelnek? A kvíz kérdéseire segítségül hívhatjátok a könyvtár Facebook oldalának karácsonyi bejegyzéseit.
A nyerteseket sorsolás útján választjuk ki, 2 csodás családi könyvcsomagot lehet nyerni! Beküldési határidő: 2020. december 8. este 8 óra. A sorsolást pedig december 10-én tarjuk 🙂 Átvenni december 11-én 16 és 18 óra között lehet a kihelyezett könyvkölcsönzés alkalmával. Boldog adventet, szép várakozást kívánunk! Játékra fel!